Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Branschreglerna Säker Vatteninstallation ställer krav på både installatörer och produkter.

 


Pellets, ved och olja. Vi har lösningen! Är du ute efter svenska kvalitetsprodukter så har du kommit rätt. Tillverkningen sker i egen fabrik i Kristianstad i nordöstra Skåne. Våra produkter håller vad de lovar och rekommenderas av försäkringsbolagen.

 

 

Bosch - det trygga värmepumpsvalet. Störst i Europa och med över 100 års erfarenhet av värme.

 

 

 

CTC har vi sett förvandlingen ända sedan 1923 då vi tillverkade vår första värmepanna. Numera får oljepannor över hela Europa ge plats för värmepumpar och solsystem från oss.

 

 

Sverigepumpen erbjuder luftvärmepumpar som ett komplement till ditt nuvarande värmesystem . Vi har även framtidens kompletta system - luft/vatten värmepump.

 

 

 

IVT är ledande i Europa inom värmepumpar. Vi har i mer än 30 år utvecklat teknik som minskar energiåtgången på miljöns villkor. Genom att erbjuda marknadens bredaste program har vi en lösning för effektiv energibesparing i alla typer av hus och fastigheter.